Geschiedenis

Autobedrijf Frans Borgmeijer B.V., uw Mitsubishi-dealer voor Zwolle, Kampen en omstreken

Na vele jaren van ervaring opdoen met diverse automerken zoals Opel, Volvo en Mazda, startte Frans Borgmeijer in 1978 een eigen bedrijf op met een Mitsubishi dealerschap. Dit bedrijf was destijds gesitueerd aan de IJsseldijk te Kampen. Sindsdien is het bedrijf officieel Mitsubishi dealer voor verkoop van nieuwe auto’s en onderhoud hiervan. Tevens was er een Shell tankstation met shop om de klanten optimaal te kunnen bedienen. Met dank aan onze klanten groeide het bedrijf door de jaren heen. Om de klanten te verwelkomen en te behouden werd de slagzin ‘Gestaalde perfectie’ gebruikt. Deze overtuiging werd in 2000 verwoord naar ‘Alles draait om tevredenheid’.

In 2003 werd, naast het bestaande pand in Kampen, ook een vestiging geopend te Zwolle. Dit is gelegen op het industrieterrein ‘De Vrolijkheid’, tussen Berkum en Zwolle-centrum. Dit pand werd helemaal nieuw gebouwd en is een stuk ruimer dan het pand in Kampen was – nu met een extra verdieping voor onze gebruikte auto’s, een grotere werkplaats met de nieuwste apparatuur en ook meer ruimte om het pand heen. Naast Mitsubishi mochten wij eind 2006 ook het Mazda-dealerschap uitoefenen – echter met wisselende resultaten. Om die reden hebben wij in goed overleg met Mazda in augustus 2011 de contracten beëindigd.

Door de jaren heen is Frans Borgmeijer B.V. uitgegroeid tot een zeer allround autobedrijf, dat van alle markten thuis is: officieel sales en aftersales dealer van Mitsubishi, uitgebreide ervaring met andere automerken, officieel APK-keuringsbedrijf, BOSCH assistentie, aangesloten bij de BOVAG en de NAP (Nationale Auto Pas), etc. Maar onze werknemers kunnen u ook adviseren over diensten als schadereparatie, financiering en verzekering voor uw nieuwe of gebruikte auto.

Hoewel wij volledig zijn verhuisd naar onze vestiging in Zwolle willen wij onze klanten in Kampen graag zo goed mogelijk blijven bedienen. Onze speciale haal- en brengservice voor de regio Kampen is hiervoor in het leven geroepen. Woont u in Kampen (en omstreken) en moet er onderhoud uitgevoerd worden aan uw auto? Maakt u gerust een afspraak met een van onze medewerkers. Uw auto krijgt dan vanzelfsprekend het benodigde onderhoud maar deze wordt ook gehaald en gebracht, voor uw eigen gemak.

Verkoop, werkplaats, magazijn of administratie: wij zijn u graag van dienst!

Frans Borgmeijer B.V. – Alles draait om tevredenheid.
Maart 2015